EDMA | Nosaltres
15600
page,page-id-15600,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nosaltres

Reunir-se en equip és un principi, mantenir-se en equip és progrés, treballar en equip assegura l’èxit.
Henry Ford

Qualitat com a força motriu

La qualitat no és un estat que s’assoleix en un moment determinat sinó que és el resultat de l’hàbit de treballar amb rigor i dedicació perquè de manera constant els resultats siguin sempre els millors possibles en el procés de generació de valor.

Un equip expert i especialitzat

EDMA està format per un equip multi-disciplinar científic i tècnic amb llarga trajectòria i experiència en diferents especialitzacions en el camp de la innovació per abordar amb precisió i efectivitat les necessitats d’innovació del vostre negoci.

El nostre equip està format per especialistes en el camp de les tecnologies de la informació i de

l’electrònica per tal de poder afrontar els reptes d’innovació en processos o productes que milloraran la competitivitat de la vostra empresa.

Els nostres professionals tenen especial experiència en la redacció i elaboració de propostes de projectes d’innovació per a l’obtenció de finançament en programes de la Unió Europea com Horizon 2020.

Treballem per a tu, treballem amb tu

Ens integrem en els objectius de la vostra organització treballant de manera propera i transparent amb els vostres equips de treball executant amb dedicació i rigor cada projecte de manera personalitzada.

Descobreix tot el que podem fer per vosaltres

nosaltres

La nostra xarxa de col·laboradors

EDMA prové del món científic-tecnològic i disposa d’una xarxa de contactes i col·laboradors entre els que s’inclouen universitats i centres de recerca especialitzats, dels que podem destacar: