EDMA | Projecte EQUISAFE
15779
page,page-id-15779,page-child,parent-pageid-15718,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Projecte EQUISAFE

img_equisafe

L’objectiu del projecte EquiSafe és desenvolupar un innovador sistema de monitorització i control dels riscos lligats a l’equitació. Consistirà principalment un arnès i proveirà dels següents característiques: Monitorització del cavall: i) GPS i GPRS. ii) Anàlisi de moviments a través d’acceleròmetre i giroscopi. iii) Control de l’estat de l’animal (suor, pulsacions). iv) Transmissió inal·làmbrica indoor/outdoor. v) Monitorització de l’estat del genet i detecció de caigudes. vi) Control del guia en activitats a l’aire lliure. vii) Monitorització a l’estable. A més, el software proveirà i) Llançament automàtic d’alarmes. ii) Monitorització del cavall. iii) Històric d’usuari i assignació de cavalls. iv) Interaccions entre els animals. v) Relacions i històric de dades dels cavalls.

El projecte EQUISAFE ha rebut finançament del programa FP7 de la unió Europea (European Union Seventh Framework Programme – FP7/2007-2013) sota l’acord no. 605751.

Per a més informació referent al projecte us animem a visitar la pàgina oficial del projecte.
http://www.equisafe-project.com